![]() |
|
|
#11 | |
|
Aktif Üye
Thanked 1.077 Times in 409 Posts
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Banada sürekli soru soruluyor. Bende diyeyim o zaman soranlara "git öğrende gel üretemiyorsan ne yapayım" diye. Bu kültür, bu anlayış ve üslup tarzı nerede öğretildi? Kimin, kimlerin ve nerenin davranış kültürü?
Bu ülkenin gerçek vatanseverleri Devrimcilerdir. Gerisi kolpadır, yalancıdır. Bize vatan haini diyenlere sorunuz: Onları vatan sever yapan nedir? IMF, Nato, İncirlik, Darbeler, İdamlar, İşkenceler, 6.Filo, Yolsuzluk, Ahlaksızlık yada Soykırım mı? Bizi vatansever yapan ise; inancımız, kararlılığımız, uzun yıllardır sürdürdüğümüz savaşım ve bu uğurda ödediğimiz bedellerdir.Halkımızın ve ülkemizin özgürlüğü uğrunda ölümsüzleşen canlarımızdır. Ya özgür vatan ya ölüm! |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Sovyet For This Useful Post: | DEV-GENÇ (03.02.2010) |
|
|
#12 | |
|
Aktif Üye
![]() |
Alıntı:
Devrimci AhLak Düzenin AhLakını Yenecek! ''.. Hınç Benim.. Geleceğe Köprü Kuran, Kanın Üstünde Yıldız Benim.. Ben CEPHE'yim.. Çocukların Dillerinde ; UMUDUN ADI.. Mangal Yüreklerde ; SEVDANIN ADI .. Ölümün Kucağında ; ZAFERİN ADI Benim ... ''
|
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to mLife For This Useful Post: | DEV-GENÇ (03.02.2010) |
![]() |
| Etiketler |
| burjuvazi, işbirlikçi meclis, işbirlikçi- ordu mgk, türkiyenin sistemi, yeni-sömürgecilik |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|