Sosyalist Zemin  

Geri git   Sosyalist Zemin > SİYASET > Siyasi Akımlar

Seçenekler Stil
Alt 23.12.2009, 14:45   #11
Sovyet
Aktif Üye

Sovyet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Thanked 1.077 Times in 409 Posts
Sovyet is just really niceSovyet is just really niceSovyet is just really niceSovyet is just really nice

Alıntı:
mLife´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
totaLiter keLimesinin anLamını öğRen ve başına neo koy arkadaşımi üretemiyorsan bu benim sorunum değil.. İlla ki varoLan terimLeri kuLLanacaksın diye birşey mi var yani, türeme diye birşey var..
Uzun zaman önce yazdığım dosthane ve samimi (hafiften şakayla karışık) mesajıma, "git öğrende gel" şeklinde kabaca cevap verdiğin için teşekkür ederim MLife. Çok sade, öğretici ve örnek bir cevap oldu.

Banada sürekli soru soruluyor. Bende diyeyim o zaman soranlara "git öğrende gel üretemiyorsan ne yapayım" diye.

Bu kültür, bu anlayış ve üslup tarzı nerede öğretildi? Kimin, kimlerin ve nerenin davranış kültürü?
Bu ülkenin gerçek vatanseverleri Devrimcilerdir. Gerisi kolpadır, yalancıdır. Bize vatan haini diyenlere sorunuz: Onları vatan sever yapan nedir? IMF, Nato, İncirlik, Darbeler, İdamlar, İşkenceler, 6.Filo, Yolsuzluk, Ahlaksızlık yada Soykırım mı?

Bizi vatansever yapan ise; inancımız, kararlılığımız, uzun yıllardır sürdürdüğümüz savaşım ve bu uğurda ödediğimiz bedellerdir.Halkımızın ve ülkemizin özgürlüğü uğrunda ölümsüzleşen canlarımızdır.

Ya özgür vatan ya ölüm!
Sovyet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to Sovyet For This Useful Post:
DEV-GENÇ (03.02.2010)
Alt 03.02.2010, 19:04   #12
mLife
Aktif Üye

mLife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mLife is on a distinguished road

Alıntı:
Sovyet´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Uzun zaman önce yazdığım dosthane ve samimi (hafiften şakayla karışık) mesajıma, "git öğrende gel" şeklinde kabaca cevap verdiğin için teşekkür ederim MLife. Çok sade, öğretici ve örnek bir cevap oldu.

Banada sürekli soru soruluyor. Bende diyeyim o zaman soranlara "git öğrende gel üretemiyorsan ne yapayım" diye.

Bu kültür, bu anlayış ve üslup tarzı nerede öğretildi? Kimin, kimlerin ve nerenin davranış kültürü?
Nedense özür dileme gereksinimi duydum yoldaş! Doğru bir zamanda sorulmayan bir soruydu kusura bakma!

''.. Hınç Benim.. Geleceğe Köprü Kuran, Kanın Üstünde Yıldız Benim.. Ben CEPHE'yim.. Çocukların Dillerinde ; UMUDUN ADI.. Mangal Yüreklerde ; SEVDANIN ADI .. Ölümün Kucağında ; ZAFERİN ADI Benim ... ''
mLife isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to mLife For This Useful Post:
DEV-GENÇ (03.02.2010)

Etiketler
burjuvazi, işbirlikçi meclis, işbirlikçi- ordu mgk, türkiyenin sistemi, yeni-sömürgecilik

Seçenekler
Stil